avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... privarea de libertate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

privarea de libertate

buna ziua. se considera savarsirea infractiuni de privare de libertate in cazul in care sotul isi obliga isi foteaza nevasta sa stea cu el desi aceasta nu mai vrea? nu o lasa sa divorteze, ea ar vrea sa plece dar nu o lasa.
Ba da, sunati dvs la politie :)
Da, este o varianta foarte simpla.
Cea mai simpla...:)

Sau si politia din acea zona este corupta?
am sunat la 112 si au trimis un echipaj din apropiere. unul dintre organele de politie de-acolo e vecin cu sotul ei. m-a pus sa dau o declaratie precum ca am facut un apel fals si mi-a dat amenda. pe ea a chemat-o a doua zi la politie sa de-a declaratie precum ca nu-i sechestrata si a zis ca-i libera sa plece dar sotul ei era acolo in fata sectiei si cand a iesit iar a luat-o. ea a sunat iar la politia din comuna aia si i-au zis ca nu are ce sa faca pentru ca-i pe numele lui e maritata cu el si ca are drept asupra ei.
Sa stiti ca bine cu de-a sila, nu puteti face. In realitate, femeia nu vrea sa plece.
si eu daca fac o plangere penala ce sanse sunt sa scape de-acolo?
ca sunt sigur ca ia vrea sa plece am mesaje pe telefon de la ia in care specifica faptul ca nu mai vrea sa stea cu el si-o mica inregistrare in care se aude ea zice: "tot scap eu de-aici tot nu mai stau"

Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2013
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Sechestrare minora george 21 george 21 Am un copil de 11 ani nefiind casatorit cu mama copilului, dar pe care l-am recunoscut. Acum 5 ani au plecat in Spania cu acordul meu, in fiecare vacanta de ... (vezi toată discuția)
Acuzati pe nedrept de privare de libertate! cameliavig cameliavig Buna seara! Va spun povestea in mare.Am facut niste amenajari interioare in apartament cu un mester la negru cum face toata Romania.Problema este ca i-am dat o ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie lenor lenor [b]Salutare , Am si eu o mare problema in familie si anume Verisoara mea este casatorita de aprox 1 an cu un barbat destul de violent ,bataia este rupta ... (vezi toată discuția)