buna ziua. se considera savarsirea infractiuni de privare de libertate in cazul in care sotul isi obliga isi foteaza nevasta sa stea cu el desi aceasta nu mai vrea? nu o lasa sa divorteze, ea ar vrea sa plece dar nu o lasa.
am sunat la 112 si au trimis un echipaj din apropiere. unul dintre organele de politie de-acolo e vecin cu sotul ei. m-a pus sa dau o declaratie precum ca am facut un apel fals si mi-a dat amenda. pe ea a chemat-o a doua zi la politie sa de-a declaratie precum ca nu-i sechestrata si a zis ca-i libera sa plece dar sotul ei era acolo in fata sectiei si cand a iesit iar a luat-o. ea a sunat iar la politia din comuna aia si i-au zis ca nu are ce sa faca pentru ca-i pe numele lui e maritata cu el si ca are drept asupra ei.
si eu daca fac o plangere penala ce sanse sunt sa scape de-acolo?
ca sunt sigur ca ia vrea sa plece am mesaje pe telefon de la ia in care specifica faptul ca nu mai vrea sa stea cu el si-o mica inregistrare in care se aude ea zice: "tot scap eu de-aici tot nu mai stau"
Sechestrare minora
george 21
Am un copil de 11 ani nefiind casatorit cu mama copilului, dar pe care l-am recunoscut. Acum 5 ani au plecat in Spania cu acordul meu, in fiecare vacanta de ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie
lenor
[b]Salutare ,
Am si eu o mare problema in familie si anume
Verisoara mea este casatorita de aprox 1 an cu un barbat destul de violent ,bataia este rupta ... (vezi toată discuția)