avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act propietate casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act propietate casa

cum sa obtin actul de propietate pt casa und stam daca casa este p numele lui bunica mea care a decedat cu 3 ani in urma.bunica a infiato p mama mea,dar nu a incheiat nici un cat d infiere,locuim in aceias casa de aproape 50 de ani?cum sa fac sa obtin titlu de propietate pe numele mamei mele?????
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 13:46, 3 Februarie 2013
Ar fi fost bine sa existe un testament, chiar scris de defuncta, nu neaparat la un notar. Cu acest testament puteti solicita dezbaterea succesiunii. Din punct de vedere legal nu aveti nici un drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac contract pe curte care a fost a bunici dumy01 dumy01 buna astept un rasp urgent bunica a mostenit 2 curti la moartea bunicului una ia dato mamei si in una a locuit cu fiul ei ambi au decedat ma sunt 2 surori in ... (vezi toată discuția)
Mostenire prin testament danutzaag danutzaag tatal meu a decedat ,si cat era in viata a facut un testament la notariat prin care ii lasa surorii mele o gradina si jumatate din curtea casei.Sora mea cand ... (vezi toată discuția)
Certificat suplimentar de mostenitor petreica petreica Buna ziua va rog sama lamuritii in 1992 bunica mea a decedat in 1994 sa emis un titlu de propietate pe numele bunici in acelas an unchiul meu a optinut un ... (vezi toată discuția)