avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept de vizitare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept de vizitare

Fostul meu sot are drept de vizitare a copiilor in fiecare al doilea weekend de la ora 8 pana la ora 20. Ultima lui vizita a fost in luna mai, anul 2012, de atunci nu s-a mai interesat de copii. Acuma daca ar vrea sa vina, ce program mai respecta, de unde mai calculeaza al "doilea" weekend, si in plus copii deja nu mai vor sa-l vada, amintind de ultimile vizite ale lui, care toate au fost cu scandal in fata lor.
In ce cadru legal pot sa-mi protejez copii de urmatoarea vizita? Mentionez ca sunt minori, de 8 si de 4 ani.
multumesc
E normal ca un copil sa fie influientat de catre cei cu care gospodareste. daca influienta e negativa, atunci sesizati un psiholog, Autoritatea etc. Cel mai important e sa ii spuneti copilului ca ce doreste el conteaza, ca sunt locuri unde se poate adresa anonim sau nu, ca sunt solutii si ajutor pentru ce doreste el.
Nu stiu cum s-a schimbat, de cand pana cand, nu va pot da ajutor daca imi scrieti 2 randuri ca nici macar nu pricep care e situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? - probleme cu programul de vizita Betty88 Betty88 Buna ziua, Sunt divortata si am 2 copil de 6 ani si de 3ani. La divort nu a fost hotarat un program de vizita ptr tata. Cuncubinajul meu a invitat sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Drept de vizitare minor pentru bunici și unchi. poate fi mama obligată prin instanță să fie de acord cu acest lucru? ddo ddo Buna ziua, Într-o cerere formulata de bunicii paterni, unchii si mătușile din partea tatalui, pentru drept de vizita nepot: 1. Instanta poate obliga ... (vezi toată discuția)
Am depus cerere de divort, relatia cu sotul meu fiind iremediabil ... gabi dobrescu gabi dobrescu Am depus cerere de divort.Relatia cu sotul meu fiind iremediabil deteriorata.Dupa multi ani de santaj, hartuire si abuz psihic am prezentat aceasta situatie pa ... (vezi toată discuția)