gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

tulfuti 
	    	Utilizator

tulfuti 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 tulfuti 
	    	Utilizator

tulfuti 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 ioanamaria1979	                   

sunt separata de fostul sot de 3 ani ,dar nu divortata ,voi avea un copil din relatia actuala ,cum pot sa fac sa poarte numele tatalui biologic si nu numele ... (vezi toată discuția)
	                    ioanamaria1979	                   

sunt separata de fostul sot de 3 ani ,dar nu divortata ,voi avea un copil din relatia actuala ,cum pot sa fac sa poarte numele tatalui biologic si nu numele ... (vezi toată discuția)

Zilier	                   

Buna ziua as dori si eu sa na ajutati într-o problemă am fost căsătorită în anul 1991 dar dupa 2 ani de relație ne-am despărțit dar nu legal .in anul ... (vezi toată discuția)
	                    Zilier	                   

Buna ziua as dori si eu sa na ajutati într-o problemă am fost căsătorită în anul 1991 dar dupa 2 ani de relație ne-am despărțit dar nu legal .in anul ... (vezi toată discuția)

plrflrn	                   

O femeie si un barbat sunt casatoriti. Decid sa divorteze, Fiecare incearca sa-si refaca viata. Femeia ramane insarcinata inainte ca decizia de divort sa ... (vezi toată discuția)
	                    plrflrn	                   

O femeie si un barbat sunt casatoriti. Decid sa divorteze, Fiecare incearca sa-si refaca viata. Femeia ramane insarcinata inainte ca decizia de divort sa ... (vezi toată discuția)