avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inchisoare cu executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inchisoare cu executare

Fratele meu are o pedeapsa de 7 ani inchisoare cu executare cu acest nou cod penal cand osa intre in vigoare poate beneficia,Va rog raspundeti-mi.
Noul cod penal va intra in vigoare in 2014.
Depinde despre ce infracţiune este vorba, şi care este cuantumul pedepsei aplicate, pentru a şti dacă noul Cod îl avantajează pre fratele dvs. Oricum, abia în februarie 2014 se pare că sunt şanse ca acest nou cod să intre în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultraj elelnacristina elelnacristina am inteles ca exista un nou cod penal care va intra in vigoare anul acesta...si ca va ajuta persoanele private de liberate...ma poate ajuta cineva cu un ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns - aplicarea noului cod penal in acest caz stylev1 stylev1 buna ziua as dori sa ma lamuriti si pe mine cu ceva daca se poate ..sotul meu are o pedeaposa de 7 ani cu executare pentru infractiunea de talharie,el nefiind ... (vezi toată discuția)
Achitare conform noul cod penal? animacikaa animacikaa Cand dupa ramanerea definitiva a hotararii de condamnare si pana la executarea completa a pedepsei inchisorii a intervenit o lege care prevede o pedeapsa mai ... (vezi toată discuția)