avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Fond Mediu Deseuri Nemetalice
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fond Mediu Deseuri Nemetalice

Buna ziua.
In situatia cumpararii de catre o societate valorificatoare in domeniu de deseuri nemetalice adica hartie,carton,mase plastice de la o alta societate valorificatoare stiu ca se aplica 'taxarea inversa" dar nu stiu daca se mai retine si fond mediu de 3 % ca la deseuri metalice, si cine il achita . Nu gasesc textul de lege care specifica mai in detaliu situatia de mai sus, sau tipurile de deseuri carora li se aplica taxa de fond mediu. Poate ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc anticipat.
O zi buna.

Alte discuții în legătură

Deseuri danavls danavls suntem o firma de colectare a deseurilor metalice feroase si neferoase, monentan suntem in curs de revizuire a Autorizatiei de mediu pt. colectare deseuri ... (vezi toată discuția)
Modalitate taxare pentru deseuri hartie - ambalaj (cod 15*01*01) franzkafka franzkafka Buna ziua, Va rog sa ma \"luminati\" cu explicarea modalitatii de taxare/facturare a deseurilor de hartie/carton si care este diferenta dintre facturarea ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit cezar jurci cezar jurci In cazul in care se achizitioneaza deseuri taxa de 3% fond mediu si 16% impozit pe venit , se retine la toate deseurile inclusiv carton si plastice sau numai ... (vezi toată discuția)