avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectarea contractului colectiv de munca ,in urma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectarea contractului colectiv de munca ,in urma disponibilizarii colective.

Buna ziua ! Mi-a incetat contractul individual de munca ,in urma disponibilizarii colective ce a avut loc la societatea la care lucram,in urma contractului colectiv de munca trebuia sa beneficiem de plati compensatorii conform drepturilor prevazute in CCM al Societatii plus de prevederile OUG 116/2006 actualizata,precum si de celelalte drepturi stabilite conform legii.Nu mai vor sa respecte contractul motivand ca nu au banii necesari . ce e de facut in asemenea situatii.Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 4 Februarie 2013
In aceste situatii, va trebui sa promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii deremitic deremitic Buna ziua In anul 1998,am fost disponibilizat de la o unitate a CFR ( care intre timp s-a privatizat) cu salarii compensatorii,Dupa 5 ani m-am reangajat la ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 36/2011 - venit de completare? Mihaill Mihaill Buna ziua.Am o scurta intrebare:care sunt societatile la care se va aplica OUG 36/2011? (vezi toată discuția)
Primesc compensatii daca am 3 luni la actualul loc de munca? alexiastoican alexiastoican Buna. Lucrez de 3 luni la actualul loc de munca si, in contextul in care se fac disponibilizari in firma, mi s-a cerut demisia. Acum..intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)