avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... plati la casa de pensii fara contract de asigurat ( ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

plati la casa de pensii fara contract de asigurat ( patron firma)

Patronul meu a avut contract de asigurat pana in 2000 la ITM Bucuresti, a fost incheiat .Cand s-au mutat contractele si carnetele de munca de la ITM Bucuresti la Casa de pensii pentru cei care plateau contributiile in baza unui contract de asigurat , NU S-A FACUT UN ALT CONTRACT ,dar a continuat sa plateasca contributiile.
Am fost la Casa de pensii sect 2 si se regasesc platile dar nu vor sa opereze in cartea de munca aceasta perioada (2000-2005 ) pentra ca nu a existat contract.
Ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: elicoidal , utilizator 22:48, 4 Februarie 2013
Nu poate sa opereze pentru ca acolo se trec stagiile de cotizare doar in baza contractului de munca.
Pentru acele plati facute puteti solicita sa va dea cei de la casa de pensii un desfasurator cu perioada de cotizare si sumele, pastrati si chitantele cu care a platit si cu astea se va prezenta cand va fi sa i se calculeze pensia.
MULTUMESC PT RASPUNS
mi s-a spus de la Casa de pensii sect 2 sa fac o adresa la Casa nationala de pensii si sa astept raspuns sau sa dau in judecata casa de pensii
dupa 2005 patronul s-a angajat dar nu se poate opera contractul de munca pana nu se lamureste perioada 2000-2005
va rog sa reveniti cu un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati la casa de pensii fara contract de asigurat elicoidal elicoidal patronul meu , nu si-a mai facut contract de asigurat in 2000 (cand l-a inchis pe cel facut la ITM Bucuresti, sector 2 , si trebuia sa-si faca altul la Casa de ... (vezi toată discuția)
Reconstiture vechime in munca ella11 ella11 Buna seara! Din anul 2000 am fost angajata la un srl cu carte de munca.Datorita unor probleme legate de activitatea firmei respective au tot plecat angajatii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În anul 2021 august, m.am "angajat" cu un asa zis ... Cashmere Cashmere Bună ziua! În anul 2021 august, m.am \"angajat\" cu un asa zis contract de munca pe nedeterminat... Luna aceasta am descoperit ca nu am asigurarea medicala ... (vezi toată discuția)