avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ORDIN nr. 250 din 31 mai 2004, MONITORUL OFICIAL nr. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ORDIN nr. 250 din 31 mai 2004, MONITORUL OFICIAL nr. 573 din 29 iunie 2004, Hotararii Guvernului nr. 737/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, cu modificarile ulterioare, ale Hotararii Guvernului

Buna seara,
As dori sa aflu daca ma pot incadra in criteriile specificate in Ordinyl 250 din 31 mai 2004, MONITORUL OFICIAL nr. 573 din 29 iunie 2004, avand in vedere urmatoarele:
Am absolvit Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori in cadrul ASE ului - 4 an si Master in cadrul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica - ASE - 1,5 ani.
Mi s a spus ca nu ma pot incadra in ceea ce priveste impozitarea diferentiata deoarece am studii doar de scurta durata, respectiv masterul.

Insa, in art1, aliniatul 3 sunt specificate urmatoarele:

beneficiaza cei care au diploma de absolvire a unei forme de invatamant superior de lunga durata, eliberata de o institutie de invatamant superior acreditata, avand inscrisa una dintre specializarile: Automatica, Calculatoare, Informatica, Matematica, Cibernetica, Electronica, respectiv una dintre specializarile cuprinse in anexa nr. 2, si presteaza efectiv una dintre activitatile prezentate in anexa nr. 1;

Din punctul meu de vedere se poate interpreta ca pot beneficia de scutirea de impozit cei care au studii de lunga durata, respectiv facultate, insa si cei care au specializarile din anexa 2 in care ma incadrez.

As aprecia daca mi-ati putea da un raspuns in cunostinta de cauza deoarece consider ca acest ordin poate fi interpretat si in favoarea celor care au terminat doar master in cadrul facultatilor mentionate in acest ordin - anexa 2.

Va multumesc si astept cu mare interest rezolutia dvs.

Lavinia B

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit popescu_adrian popescu_adrian Ordinul pentru scutirea de impozit al celor cu specializari ce se preteaza scutirii de impozit este din 2004.au diploma de absolvire a unei forme de invatamant ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit inginer it redsox redsox Buna ziua, Am ceva probleme in a interpreta legea de scutire de impozit pt inginerii it ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)