m a dat o prietena la parchet pt ca o amenint la telefon , si a retras plangerea, dupa care acum ma suna ea pe mine si ma face de cacao si in plus mai pune si pe altii sa ma injure sau sa faca misto la tel . eu dak o dau la parchet cu ce ma ajuta, ca ea e consilier juridic si are cunostiinte,am fost timp de 2 ani prieteni si eu nu am vrut sa o iau de nevasta si ea a incercat sa se razbune pe la parchet inventand tot felul de prostii..............oare e normala?
Un telefon mobil cu functia de inregistrare a convorbirilor cred ca ar rezolva problema mult mai usor. Dupa ce inregistrati cateva convorbiri (cu sau fara acceptul ei - nu are relevanta), mergeti linistit la politie insa sa faceti tot posibilul sa pastrati telefonul respectiv pana la finalizarea dosarului, in eventualitatea unei posibile expertize.
Dupa ce depuneti plangere la politie si ii veti si arata dovezi in acest sens, veti avea liniste.
Va rog ajutor !
atac2211
Bunaziua. Sunt divortat si recasatorit, dar am o problema. Fosta sotie suna mereu la actualul domiciliu, adresand injurii si vb urate atat mie cat si actualei ... (vezi toată discuția)