avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie - zile CO si libere neefectuate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie - zile CO si libere neefectuate

Buna ziua,

as dori sa stiu in cazul unei demisii ce se intampla cu zilele de CO si libere neefectuate (pot fi scazute din perioada de preaviz) ?
Si alta intrebare - daca in CIM sunt trecute 8 ore/zi, 40 ore pe saptamana inseamna ca ar trebuie sa fie acordate 8 libere pe luna ,dar sunt acordate numai 4 libere pe luna, ce se intampla cu celelalte 4 ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: dana.tim , utilizator 11:26, 15 Februarie 2013
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul munci Valy zmr Valy zmr Lucrez într-o companie din 2013 Fiecare sâmbătă a fost lucrată,dar ne au obligat să nu o trecem in pontaje ca fiind lucrate Am făcut solicitarea ... (vezi toată discuția)
E normal sa nu mai am dreptul la zile libere daca am fost in concediu medical ? Nanu Mihaela Nanu Mihaela Dupa 2 saptamani de concediu am revenit la munca . Am cerut o zi de liber si mi sa spus ca nu mai am dreptul la liber deoarece am fost in concediu. E normal ... (vezi toată discuția)
Angajati care lucreaza sambata Elssa Elssa Un angajat a fost chemat la lucru intr-o zi de sambata (in cadrul firmei la care lucrez de obicei nu se lucreaza sambata si duminica dar mai sunt astfel de ... (vezi toată discuția)