avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pentru cetatean non UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pentru cetatean non UE

Pentru un cetatean strain non UE care doreste sa vina sa munceasca in Romania care este momentul la cate trebuie sa ii intocmesc contractul de munca?. La momentul solicitarii autorizatiei de munca trebuie sa aiba contractul de munca semnat? Sau la momentul solicitarii vizei de lunga sedere pentru angajarea in munca? Intrebarea este cum vine el tin tara non UE sa semneze contractul de munca daca nu are viza sa intre in Romania?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:47, 5 Februarie 2013
In primul rand, va trebui sa obtina viza de intrare in tara si apoi obtinerea autorizatiei de munca ... actele neceare le gasiti aici
[ link extern ]

Mai multe detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de lunga sedere pentru administratori non-ue ContSters229141 ContSters229141 Cum pot obtine o viza de lunga sedere pentru administratorii NON-UE,ai unei societati nou infiintata. Mentionez ca aceste vize sunt solicitate acum pentru ... (vezi toată discuția)
Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Permis sedere temporara cetatean non ue crisvenro crisvenro Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)