avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Declaratia 101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Declaratia 101

Va rog sa imi spuneti cum se depune decl 101 pe anul 2012 online. Eu am depus-o de pe eguvernare dar cand o verific pe site-ul anaf imi zice :

"Ne cerem scuze, dar cererea dumneavoastra nu a putut fi indeplinita!
Nu s-a gasit o declaratie depusa cu acest numar de inregistrare pentru acest CUI. "
Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Max22 , utilizator 16:54, 23 Februarie 2013
Buna seara,

Inainte de a face alte demersuri, incercati sa verificati o alta declaratie depusa online, pentru a avea acces la celelate declaratii depuse. Verificati daca printre ele figureaza si declaratia 101. Daca nu, inseamna ca declaratia nu a fost valida si o mai depuneti inca odata.

Numai bine
Buna seara,

Am o firma suspendata temporar si trebuie sa intocmesc declaratia 101.Stiu ca in mare se completeaza peste tot cu 0 insa cineva mi a sugerat ca trebuie sa completez la rd.40 si 41 cu pierderea fiscala aferenta anilor precedenti deoarece intr-adevar a fost pe pierdere.
Cum trebuie sa procedez?

Multumesc
buna ziua

cum se poate depune declaratia 101 aferenta anului 2012 daca nu am semnatura electronica pt depunere online.Se salveaza fisierul pdf pe CD si se depune la ghiseu.
Multumesc
Declaratia 101 pentru 2012 se poate depune si la ghiseu, pe CD si tiparita in doua exemplare.
multumesc foarte mult dle George Neagu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b Popu Popu Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b] Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)
Nu am contabil; ce fac cu declaratiile? Cristink Cristink Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am ramas fara contabil si nu pot gasi un contabil in asa scurt timp pt depunerea declaratiilor de TVA si a ... (vezi toată discuția)
Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)