avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie

Poate stie cineva daca s-a marit cumva alocatia de stat de 40 RON.Si de asemenea ma intereseaza care sunt conditiile pentru alocatie monoparentala,ce valoare are aceasta pentru crestere copil de 3 ani si 6 luni.Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 13 Februarie 2009
popa marisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 16:59, 13 Februarie 2009
Executivul a majorat la inceputul lunii decembrie, prin hotarari de Guvern, alocatia de stat pentru copii si nou-nascuti si cuantumul alocatia destinate copiilor aflati in plasament, care se aplica de la 1 ianuarie 2009. Prin HG nr. 1662/2008, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 844 din 16.12.2008, Guvernul a stabilit majorarea alocatiei de stat pentru copii cu 4,8%, incepand cu data de 1 ianuarie 2009 . Astfel, alocatia va creste de la 40 lei la 42 lei, in conformitate cu rata inflatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are copilul meu in ro? ninharsag ninharsag Mai bine zis, ce ce pot primi pt ea...ma refer la alocatie, indemnizatii,etc. ea s-a nascut in Irlanda, in 2008, are certificat de nastere irlandez, dar acum ... (vezi toată discuția)
Cuantumul alocatiei pentru copil 2009-2012 mb_mihaela mb_mihaela Buna seara ! Ma poate indruma cineva,va rog,cum pot afla cre a fost cuantumul alocatiei pentru copil pentru 2009, 2010, 2011 si 2012 ( in Romania) ? Va ... (vezi toată discuția)
Alocatie pt copii 200 lei ana500 ana500 Buna ziua. Am si eu sa va pun o intrebare celor care imi pot raspunde. Eu am un baietel care face 2 ani luna aceasta. Am avut dreptul doar la trei luni ... (vezi toată discuția)