avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional de modificare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional de modificare salariu

Buna ziua, revin cu o intrebare legata de un act aditional de modificare a salariului. Pe scurt, in 2009 am acceptat o reducere a salariului cu 10%, dar mentionat "negru pe alb" ca numai pentru o perioada de 12 luni. Dupa aceasta perioada nu s-a intamplat absolut nimic, ma gandesc ca ori trebuia sa se faca inca un act aditional prin care se revenea la salariul initial sau unul care sa continue perioada de reducere a salariului. Am discutat cu seful meu si l-am intrebat ce se intampla, insa nu a putu sa-mi dea un raspuns vis-a-vis de problema mea.
Consider ca a trecut suficient timp in care i-am lasat in pace, asa ca as dori sa aflu ce anume as putea sa fac, defapt ce anume ar teebui sa fac, sa-mi recuperez diferenta neachitata de atata vreme, sau macar sa se modifice salariul in favoarea mea.
Multumesc pentru orice opinie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 6 Februarie 2013
@freeelis, corect, am recalculat perioada dupa ce-am trimis mesajul. multumesc.
In acest caz, sunteti in perioada in care puteti actiona in instanta pentru recuperarea prejudiciului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional de modificare contract de munca Chanell0769 Chanell0769 Buna ziua, voi intra direct in subiect, lucrez intr-o firma de consultanta in constructii, firma fiind din Anglia. La sfarsitul lunii septembrie a venit pentru ... (vezi toată discuția)
Propunere de reducere a salariului genica genica Ieri, confruntata ca si alte persoane de pe forum cu urmarile crizei in planul propriului salariu, am vazut cateva mesaje si raspunsuri pe aceasta tema si m-am ... (vezi toată discuția)
Drept la actiune adrian288 adrian288 va rog sa ma ajutati cu o informatie. am gasit in codul mincii la art. 283 lit. c urmatoarea: Cererile in vederea solutionarii unui conflict de munca pot fi ... (vezi toată discuția)