avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit micro
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit micro

societatea este platitoare de impozit pe profit;
de la 01 februarie 2013 trebuie sa fim-obligatoriu-platitoare de impozit de 3%;
am 2 intrebari:
1)trebuie sa completam formularul 010,sau trecerea se face din oficiu?
2) ce se intampla cu luna ianuarie 2013:cand si cum declaram ??
Cel mai recent răspuns: Mirela Durnea - Expert contabil , Contabil 12:10, 6 Februarie 2013
Se depune 010 pana la 25.03.2013, pentru modificarea vectorului, iar impozitul pe profit aferent lunii ianuarie se declara prin Declaratia 101, cu acelasi termen.
buna dimineata, ce se intampla cu firmele care au de recuperat o pierdere fiscala din anii precedenti?nu s-a tratat in detaliu acest subiect....ma poate lamuri cineva?
deci vom depune doua declaratii,101 una pt anul 2012, iar cealalta pt ian 2013, nu?
Ordonanta 8ª
"Pana la acest termen se va depune si declaratia privind impozitul pe profit datorat pentru profitul impozabil obtinut in perioada 1 ianuarie 2013 – 31 ianuarie 2013"

Da, asa inteleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 101 cod1 cod1 Buna cred ca am facut o greseala am trimis electronic decl.100 pe trimestrul 4 /2012 dar fara suma va intreb daca este o problema grava si cand trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 094 poate fi rectificata? elena1312 elena1312 Buna ziua, pentru numai 300 lei am intrat la impozit 3%, dar am gasit o factura emisa de mine care nu a inregistrat-o contabila mea, care este de 500 lei si ... (vezi toată discuția)
Declaratii microintreprindere anairam_unid anairam_unid O firma neplatitoare de tva care a fost platitoare de impozit pe profit si care acum trece la microintreprindere trebuie sa faca declaratia 101(termen ... (vezi toată discuția)