avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... consum alcool
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

consum alcool

BUNA ZIUA
am fost prins baut cu o alcolemie in aer de 0,54 ,nu am facut accident ,am mers cateva sute de metri,si as dori sa stiu daca imi apare ceva pe cazier si daca da cum fac sa nu_mi apara.as dori sa dau concurs la armata si acum cazierul este bun dar nu stiu dupa ce imi rezultatele.vamultumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
florinio28, utilizator
hai sa va explic mai clar pe data de 23 ianuarie 2013 am fost prins de politie cu o alcolemie de 0,54 in aerul pur expirabil,pana acum nu am primit nici o veste,pe data de 10 luna viitoare trebui sa dau un examen pentru angajare in cadrul armatei,daca iau acel examen trebui sa stau 4 luni de zile la ei .Acum eu nu stiu ce sa fac....fiindca acum am cazierul curat si pot sa dau examen dar ma gandesc sa numi afecteze pe urma cand iimi vine rezultatul de la sange,cum ar trebui sa fac?
florinio28, utilizator
Asteptati rezultatul probelor biologice si in functie de acesta veti putea solicita calculul retroactiv daca prin prisma situatie de fapt si imprejurarilor considerati ca poate fi in apararea dvs,oricum la prima proba de sange o sa aveti cam dublu valoarea din aerul expirat,suficient pentru procuror sa va trimita in judecata.
ok am inteles, am voie sa dau la armata si daca da cum fac sami vina rezultatul probelor de sange mai repede ca pe urma o sa fiu chemat la procuratura iar eu o sa fiu plecat...
florinio28, utilizator
si as mai avea o intrebare daca se poate .......pot sa fac puscarie pentru o,54 alcolemie in aer?
Nu veti face puscarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan dan86 dan86 am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o ... (vezi toată discuția)
Alcolemie de 0.75 in aerul expirat tyby33 tyby33 Buna ziua,am si eu o intrebare legata de consumul de acool si urcarea la volan.Am fost depistat cu o alcolemie de 0.75%0 in aerul expirat.m-i s-au luat doua ... (vezi toată discuția)
Alcool Tibi 86 Tibi 86 Am fost prins cu o alcolemie de 0.43, am dat probe de sange cat imi iese daca am baut 4 beri (vezi toată discuția)