avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cetatean maghiar (calatorie SUA si amenda penala)
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cetatean maghiar (calatorie SUA si amenda penala)

buna am si eu o intrebare...care ma framanta si tare m-as bucura sa-mi raspundeti...deci,in vara mi-am primit cetatenia maghiara acum am reusit sa imi scot pasaportul si as dorii sa calatoresc in america , dar problema e ca eu am fost implicat intr-un dosar in tara si am primit o amenda penala pe care bineinteles am achitat-o,puteti sa-mi spuneti daca ma afecteaza amenda aceea penala??va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 18:50, 6 Februarie 2013
Unele persoane pot să nu fie eligibile pentru a intra în Statele Unite fără viză în cadrul programului VWP. În această categorie sunt incluse persoanele care au fost arestate, chiar dacă arestarea nu s-a soldat cu o condamnare penală, persoanele care au cazier (chiar şi cele care au făcut obiectul graţierii, amnistiei sau altui act de clemenţă), persoanele care suferă de anumite boli transmisibile grave, cele cărora li s-a refuzat intrarea sau au fost deportate din Statele Unite, sau care au depăşit anterior perioada de şedere prevăzută de programul de renunţare la obligativitatea vizelor. Aceste persoane trebuie să solicite eliberarea unei vize. În cazul în care încearcă să călătorească fără viză, li se poate refuza intrarea în Statele Unite.

Gasiti mai multe informatii pe: [ link extern ]
poi imi apare amenda in cazier daca am platito???zici ca nu pea am sanse?:(
Amenda pentru ce fapta ati primito?
am fost implicat intr-un dosar de furt da am fost acuzat pt tainuire
Nu cred ca veti putea calatori, atat timp cat veti avea cazier. Puteti totusi sa va interesati si la Ambasada!
Cazierul se reabiliteaza in termen de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cãlãtorie in america TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Am si eu o întrebare, si anume: Am fost plecat doua luni in America (ca si turist) cu pasaport maghiar. Va rog frumos sa-mi spuneti dacă mai am ... (vezi toată discuția)
Interpretare si aplicare abuziva a legi de catre politisti Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular In urma cu 30 ani a fost condamnat pentru L.C.M. la o pedeapsa de 5 ani cu inchisoare. A executat 2 ani si eliberat conditionat. De atunci au fost emise mai ... (vezi toată discuția)
Amnistia in romania g.ioana g.ioana mai putem spera vreodata la o amnistie in romania ,odata cu schimbarea codului penal?? (vezi toată discuția)