avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

Buna ziua. Care este procedura in cazul unui angajator care nu a platit unui salariat salariu pe (10)zece luni ,in cazul in care itm ul a fost sesizat sa efectuat controlul ,sa dispus masura de a aduce dovada achitarii (stat de plata semnat) si angajatorul nu mai raspunde la tel ,si nici nu prezinta la itm dovada ,perioada dispusa a expirat de 6(sase) zile. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 13:49, 25 Aprilie 2014
av.antoanelageaman a scris:

puteti angaja un avocat pe onoarariu fix ( obligatoiu) mai mic si onorariu de succes ( prodcent sau suma fixa din ce veti incasa). daca insa angajatorul este in insolventa onorariul de succes nu prea accepta nici un avocat... si nici demersurile dvs.

apropo de taxa de barou a avocatului este cam ca medierea obligatorie pe care o clameaza mai toti mediatorii, in loc de informarea privind avantajele medierii care este gratuita conform legii, ceeace este cu totul si cu totul altceva...nu mai spu ca acesta infoemare poate fi facuta si de avocat sau judecator, nu doar de mediator

Viața m-a învățat că nu este bine să generalizez! Iar legat de paralela făcută de dumneavoastră, cred că nu își are nici un rost! Taxa de barou nu este prevăzută în legea avocaturii printre tipurile de onorariu pe care le poate percepe un avocat. Am răspuns la o întrebare strictă formulată de utilizator!

cristiolteanu a scris:

Atunci cum pot intra in posesia banilor care mi se cuvin ? Chiar nu exista in tara asta o lege care sa-l stringa cu usa sa si achite datoriile ?

Puteți apela și la un executor judecătoresc în cazul în care angajatorul nu se conformează de bună voie!

Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
CLASOR CONSULT, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale corecta sau benefica pentru stingere litigii de munca.arbitraj,mediere sau direct instanta? leonora leonora Buna ziua. Ce metoda este mai sigura pentru rezolvarea litigiilor de munca?Din cate am inteles din surse TV,se poate apela si la arbitraj sau mediere insa nu ... (vezi toată discuția)
Neplata salariilor nel976 nel976 Am lucrat la o firma de paza si le a inchis anaf conturile iar noua nu ne a mai dat salariile pe 2 luni respectiv martie si aprilie , ce sanse mai avem sa ne ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale in urma disponibilizarii vili1 vili1 Ce pot face in urma disponibilizarii colective, pt a-mi primi drepturile salariale . Conform contractului colectiv de munca la nivel de societate, trebuia sa ... (vezi toată discuția)