avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Urmarirea si gestionarea contractelor
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Urmarirea si gestionarea contractelor

Stie cineva un program care sa gestioneze contractele.
Cel mai recent răspuns: Dyana31 , utilizator 10:26, 13 Martie 2013
Chiar nu are nimeni o idee?? Vreau un softulet care sa faca urmatoarele: creaza acte, le urmareste (parti, clauze termene0) evidentiaza starea (gen contract expirat) il urmareste in caz de litigiu . ce mai un mic oficiu juridic pe calculator.
si eu sunt interesata de asa ceva. nu am reusit sa aflu nimic pana acum. sper totusi cine stie sa faca o faptu buna in a ne informa:). multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program decont special tva - erori ! element94 element94 Buna seara. Am instalat programul pe Windows 7 . Dupa salvarea datelor, doresc sa listez ceea ce am salvat . Se deschide notepad gol si imi spune ca pathul ... (vezi toată discuția)
Probleme srl cipu_mdl cipu_mdl Buna ziua, Am fost asociat intr-o firma de tip SRL. Problema este ca firma a fost radiata din oficiu pentru neprezentarea actelor contabile la termen. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am și eu o întrebare legată de un contract de închiriere ... angelica36 angelica36 Buna ziua! Am și eu o întrebare legată de un contract de închiriere a unui spațiu comercial! Este vorba despre garanție ...pana înainte de pandemie ... (vezi toată discuția)