avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cursuri pentru copii si elevi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cursuri pentru copii si elevi

Buna ziua,

Am un pfa avand ca obiect principal: Activitati de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul in domeniul IT si secundare:Activitati de consultanta in tehnologia informatiei; Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web; Repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice.
Mentionez ca am si certificat de absolvire in timpul facultatii, departamentul pentru pregatirea personalului didactic spre a-mi servi la incadrarea in invatamant eliberat de Ministerul Educatiei Nationale.
Intrebarile mele sunt:
1) pot sa tin cursuri cu copii si elevii in particular fara sa le eliberez o diploma CNFPA, deoarece nu sunt acreditat CNFPA? aceste cursuri vor fi doar pentru imbunatatirea cunostintelor elevilor si copiilor
2) cursurile sunt pentru utilizarea si valorificarea cunostintelor in domeniul calculatoarelor.
3) am atestat ECDL + am absolvit cursuri in domeniul IT, iar in prezent sunt inscris lla scoala Link Academy, specializarea IT Manager.

Va rog sa-mi spune-ti daca pot tine aceste cursuri si care este temeiul legal unde ma pot incadra.

Va multumesc respectuos.
Cel mai recent răspuns: storm007 , utilizator 11:24, 8 Februarie 2013
Raspunsul este negativ, intrucat nu sunteti autorizat cu obiectele de activitate specifice CAEN REV.2 in ceea ce priveste pfa-ul, specializarile dvs nu sunt suficiente pt a va permite dpdv legal sustinerea unei astfel de activitati.
Multumesc pentru raspuns, o singura intrebare mai am: care ar fi obiectele aferente specifice CAEN 2013 rev.2 care sa-mi permita sa tin aceste cursuri?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-dovada calificarii profesionale cornelradurazvan cornelradurazvan Buna seara numele meu este Razvan si am o nelamurire privind dovada calificarii profesionale: Doresc pe viitor sa-mi infiintez un PFA pe domeniul Proiectare ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6201 virgiliuantonescu virgiliuantonescu Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA pe cod caen 6201 (si eventual cod 6202) Nu am studii superioare dar am lucrat ca Analist Programator Ajutor timp de ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6201 virgiliuantonescu virgiliuantonescu Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA pe cod caen 6201 (si eventual cod 6202) Nu am studii superioare dar am lucrat ca Analist Programator Ajutor timp de ... (vezi toată discuția)