avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate pasaport - plecare in Turcia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate pasaport - plecare in Turcia

Buna ,am si eu o intrebare, si anume.Daca pasaportul meu expira la data de 30.03.2013 am voie sa merg in Turcia in perioada de 15-24.2013?
mersi
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:11, 8 Februarie 2013
Nu.
Intrarea în Turcia este permisă cu paşaportul valabil cel puţin 6 luni după expirarea timpului de şedere pe teritoriul acestui stat.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna.... hulia4 hulia4 buna eu sınt casatorita aici ın turcia şi am doi copii,copii au acte turceşti şi ca sai scot paşaport romın ca sai duc ın tara ce fel ... (vezi toată discuția)
Valabılıtatea vizei ın turcia alexandra30 alexandra30 Cat tımp am voıe sa stau pe teritoriul Turciei? (vezi toată discuția)
Buna ziua am intrebare va rog am dubla cetatenie turca si romana ... Buna ziua am o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns am dubla cetatenie turca si romana dar actele romanesti au expirat cu pasaport turcesc ... (vezi toată discuția)