avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model cadru de recomandare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model cadru de recomandare

Sunt economist cu vechime si doresc sa depun un dosar de atestare de auditor .Printre multe acte mi se solicita si doua recomandari ,dar nu stiu daca exista un formular standard pe care ar trebui sa-l respect, Stie cineva de asa ceva ,sau are idee cum ar drebui structurat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:03, 9 Februarie 2013
O cautare pe google dupa "model scrisoare de recomandare" si veti gasi ce va intereseaza.
Structura unei astfel de scisori :
[ link extern ]

[ link extern ] /
Nu exista un model cadru al scrisorii de recomandare ..puteti folosi unul din modele pe care le gasiti aici
[ link extern ]

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate face controlul intern managerial la o institutie publica? e_rainbow_love e_rainbow_love Doresc sa obtin certificatul de audit managerial intern. Unde ma inscriu? Spuneti/mi va rog cine poate face controlul intern managerial? Cine elibereaza ... (vezi toată discuția)
Fisa postului lucrator comercial magazin textile si comercial aurel211252 aurel211252 :DBuna ziua.Sotia mea lucreaza in calitate de contabila si ar dori sa obtina un model de fisa postului lucrator comercial in magazine cu produse textile si ... (vezi toată discuția)
Fisa postului PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un model actual si general pt. fisa postului? Ma intereseaza continutul si structura. Exista cumva ceva ... (vezi toată discuția)