avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... se poate fara rezidenta ?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

se poate fara rezidenta ?

in baza certificatului de casatorie transcris in Romania poate renunta la azilul politic din Grecia si calatori in alta tara impreuna cu sotia cum ar fi Suedia? fara a avea rezidenta in vreun stat UE ? el este pakistanez .
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:08, 10 Februarie 2013
este posibil sa efectueze prima cursa de zbor in Pakistan pana sa ajunga in Suedia, neavand azil in Grecia
dar daca isi pastreaza azilul poate calatori in Suedia impreuna cu sotia romanca ?cardul de membru de familie al unui cetatean UE il poate obtine in Grecia , in baza certificatului de casatorie transcris in RO ?
Daca e pakistanez si a primit azil politic, nu se poate reintoarce in Pakistan fara a trezi suspiciuni ca a fraudat in cererea de azil. Iar daca Grecia il baga-n sistem ca a comis frauda de imigrare, va fi purecat sever in orice stat din UE/SEE in care calca. De ex. Grecia ii poate da interdictie in spatiul Schengen si atunci nu mai poate intra in Suedia.
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2013
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea unui certificatde casatorie strain iacob_raluca iacob_raluca m-am casatorit cu un cetatean pakistanez in GRECIA la Ambasada Pakistanului in decembrie, de la Ambasada Romaniei m-au indrumat sa vin in RO si sa ... (vezi toată discuția)
Regimul vizelor iacob_raluca82 iacob_raluca82 cetatean pakistanez casatorit cu romanca are nevoie de viza pt a calatori impreuna cu sotia in Suedia ? (vezi toată discuția)
Azil politic in eu tariq tariq buna ziua sunt cetetean straiin casatorit cu o romanca am permis de sedere valabil 5 ani pot eu impreuna cu sotia sa mergem in danemarca si cerem azil acolo? ... (vezi toată discuția)