avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Studio foto
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Studio foto

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu privire la deschiderea unui studio foto, mai mult in vederea inchirierii. Ce fel de autorizatii as avea nevoie, daca e necesar infiintarea unei firme, ceva de genul asta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:30, 10 Februarie 2013
Pentru infiintarea pfa sau alta forma in care sa va puteti tine singur contabilitatea in partida simpla aveti informatii la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau pfa maritica maritica vreau sa-mi deschid o afacere cu haine de firma distribuirorii din tara imi vand marfa eu mai departe cum trebuie sa o vand (vezi toată discuția)
Intemeiere firma gabifir gabifir Sunt student la Matematica-Informatica Babes Bolyai Cluj Napoca. Vreau sa imi deschid o firma de reparatii PC , intretinere retele ... etc. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma comanviviana comanviviana vreau sa deschid un magazin mixt (imbracaminte ,incaltaminte,gablonturi ,lenjerii pat etc...)si nu stiu ce fel de firma sa fac PFA,SRL sau II?ce ma ... (vezi toată discuția)