avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... desbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

desbatere succesiune

parintii decedati in 2012 la un interval de o luna,copiii toti in viata,partaj amiabil,intrebarea este daca se poate face o singura succesiune sau dupa fiecare parinte in parte si in acest caz in ce ordine se face dezbaterea? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 13:48, 10 Februarie 2013
Se dezbat succesiunile succesiv se elbereaza un singur certificat de mostenitor. Apoi se va face partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire MariusD@1984 MariusD@1984 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: In urma decesului bunicului meu a ramas ca mostenire o casa batraneasca de la tara impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Este valabil un proces-verbal întocmit de mână ... Livius74 Livius74 Bună ziua ! Este valabil un proces-verbal întocmit de mână în anii 1992 în care sora tatălui meu semnează că nu are nicio pretenție la ... (vezi toată discuția)
Tatal meu a decedat in anul 2006 iar bunica dupa tata ... Barzote Barzote Buna ziua, Tatal meu a decedat in anul 2006 iar bunica dupa tata a decedat in 2023 . In ce ordine trebuie sa fac succesiunile ? Prima dupa tata sau dupa ... (vezi toată discuția)