avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis anulat

Buna ziua! Am o nelamurire. Am permisul anulat pentru alcool. Am primit 4 luni cu suspendare si 2 ani de incercare. Am avut un avocat care mi-a zis ca s-a dat o lege noua de ceva timp si nu se mai da examen pentru redobandire si ca in primele 6 luni de la proces se da testarea cu 13 intrebari din 15 si la trecerea anului primeti permisul automat. Este adevarat? Astept un raspuns. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:02, 3 August 2013
Cand dau acuma de examen pentru redobandire permis este nevoie sa platesc cheltuielile de judecata imi cere cineva chitanta? Astept un raspuns. Va multumesc!
Nu va cere nimeni chitanta. Daca nu veti plati cheltuielile de judecata, la un moment dat veti fi executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis conducere cata6868 cata6868 Pe data de 24.02.2012, permisul mi-a fost anulat in baza unei hotarari judecatoresti, ramasa definitiva si irevocabila.Mi-am angajat un avocat si acesta m-a ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere mada1983 mada1983 mi-a fost anulat permisul de conducere pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.......redobandire?!#-o (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare ncalin ncalin am fost condamnat si as vrea sa stiu sigur cand pot sa redobandesc permisul? dupa un an sau cand se termina perioada de condamnare.#-o (vezi toată discuția)