avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... imprumut fara garantie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

imprumut fara garantie

PERSOANA FIZICA, Ofer bani imprumut fara garantii, cu contract notarial obligatoriu in orasul de domiciliu, in baza art 1576 din cod civil, un martor, in maxim 24 ore de la solicitarea dvs. suma maxima 15.oooE cu dobanda 20% pe an, putem acorda si persoanelor aflate in biroul de credit. Ne deplasam in toata tara si strainatate, exclus romi. OFERIM SI CEREM MAXIMUL DE SERIOZITATE. TEL .........PROGRAMARI SI INFORMATII DOAR DIMINEATA. am vorbit cu persoana respectiva si mi-a spus sa ai pun 300 lei intr-un cont deschis la bcr. am pus banii in cont si am asteptat 3 zile ca sa vina persoana respectiva ca sa semnam actele prin notariat si sa ami dea banii :10000 euro,dar nu a mai venit. am sunat si mi-a spus ca nu poate veni acum ca este plecat din localitate cu treaba. cum pot sa ami mai recupar banii[300 lei] pusi in contul respectivului, sau daca nu ai mai pot recupera ce va pati respectivul?
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Croitoru Marian , utilizator 22:31, 14 Februarie 2018
daca persoana aceea a spus ca ofera imprumut,de ce ati mai virat dvs catre acea persoana 300 lei in cont?
A fost o teapa.
#-o
Daca nu aveti nici un contract semnat cu acea persoana, banii pe care i-ati depus in contul indicat de el puteti sa-i considerati o donatie catre o societate anonima de binefacere.
Sau, asa cum spunea mai sus @tarzan2012, teapa!
Depuneti plangere penala la politie,dar....sanse infime.
Puteti depune o plangere pentru inselaciune. Probabil ca daca veti insista si veti face demersuri va va inapoia suma daca se va ingrosa gluma. Cred totusi ca se bazeaza ca suma e mica si ca nu veti cheltui timp si bani sa ii recuperati. Ma gandesc totusi sa treceti suma pe pierderi si sa o considerati un fel de paxa pentru un curs intensiv cu subiectul "Cum sa ne ferim de tepe si tepari"
sau poate intr-adevar omul e plecat cu treburi din localitate,cand se va intoarce o sa va dea banii cu imprumut.
La ora actuala pastrati chitanta ca dovada ca ati virat 300 in contul....,si mergeti la politie sa dati o declaratie,treceti si nr.acela de telefon al persoanei respective, politia va merge la reteaua de telefonie sa afle cui apartine acel nr,asa poate se va da de urma lui,o adresa etc,iar politia ii va face dosar penal.
Banii nu vi se garanteaza ca ii mai vedeti,insa sper sa-i recuperati.

Alte discuții în legătură

Nu stiu in cine sa mai am incredere... posibila teapa cu imprumut din alta tara ANGELARODICA ANGELARODICA Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara. Mi-a spus că pentru notar plăteşte dânsul. Mi-a trimis contractul semnat şi copia paşaportului. ... (vezi toată discuția)
Imprumut fara garantie ContSters230735 ContSters230735 Un PFA pe net, acorda imprumuturi fara garantii, in baza art.1576 din Codul civil, prin notariat . E posibil ? A ! Vrea si ` 60 euro intr-un cont, inainte de ... (vezi toată discuția)
Imprumut fara garantie redmulett redmulett [EDITAT] - acordam bani imprumut, inclusiv celor din Biroul de Credite, doar cu contract la notariat in baza Art. 1576 din Cod Civil,Ne deplasam in toata tara ... (vezi toată discuția)