avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... despre somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

despre somaj

Subsemnata Gavrila Sorina vreau sa stiu dak pot beneficia de somaj dupa perioada de 2 ani de crestere a copilului,cu 1 martie 2010 mia inceput contractul de munca pe perioada nedeterminata,pe 4 martie 2011 am nascut si am intrat in concediu de2 ani de crestere a copilului.In anul lucrat pana a naste am fost si in concedii medicale din cauza sarcinii.Vreau sa stiu dak pot beneficia de somaj dupa cei 2 ani de crestere a copilui???
Cel mai recent răspuns: GavrilaSorina , utilizator 12:44, 11 Februarie 2013
Cand copilul implineste 2 ani faceti o cerere de reluare a activitatii. Daca angajatorul va spune ca nu mai are nevoie de serviciile dvs., vi se va desface contractul individual de munca si veti beneficia de indemnizatia de somaj.
gavrila sorina sunt, vreau o lamurire, teoretic as avea dreptul la somaj , doar daca patroana imi da actele necesare?
perioada de 1 an dinaintea nasterii copilului in care am stat aproape 7 luni in concedii medicale nu ma afecteaza?
si as vrea sa va mai intreb, pe toata perioada concediilor medicale, nu am vazut un leu, nu mi-s-a dat nici o suma de bani, pt ca "ea ii recupereaza ffff greu de la stat, si nu are chef sa imi dea de la ea" sa astept pana vor intra banii, este prea tarziu acum sa o actionez in judecata?
sau am vreo sansa sa mai recuperez acei bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre somaj GavrilaSorina GavrilaSorina Data post: Luni, 11 Februarie 2013, 12:44 gavrila sorina sunt, vreau o lamurire, teoretic as avea dreptul la somaj , doar daca patroana imi da actele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie/fonduri europene maxxted maxxted Buna ziua.In noiembrie 2012 am nascut un baietel,beneficiind de indemnizatie pentru cresterea copilului.In luna aprilie 2013 am infiintat o intrprindere ... (vezi toată discuția)
Se poate intra in somaj dupa concediu postnatal? crisana crisana Buna ziua ,am o intrebare.Imi spuneti va rog daca sunt angajata din octombrie 2014 iar in iulie 2015 urmeaza sa nasc,dupa concediu post natal(cele 42 de zile ... (vezi toată discuția)