avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sechestrarea de persoane si tentativa de viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sechestrarea de persoane si tentativa de viol

Buna ziua,

as dori sa stiu care este pedeaspa pentru sechestrarea de persoane si tentativa de viol. In plus, care este timpul normal de a astepta un raspuns din partea politiei cu inregistrarea plangerii la Parchet.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: LauraStone , utilizator 15:33, 3 Martie 2013
Este posibil sa nu existe dovezi in sustinera plangerii.
In general se ia atitudine repede in stfel de cazuri si se poate ajunge la arestarea preventiva.
Pedeapsa aplicata depinde de multe lucruri in astfel de cazuri si este greu de presupus.
Depinde de farte multe lucruri si orice element poate ridica sau scadea cuantumul pedepsei.
Va multumesc foarte mult pentu raspunsuri. Plangerea a fost inregistrata la Parchet si a durat 1 an! pina am mi s-a dat un nou raspuns - tot mi s-a trimis mesajul ca...nu a venit raspunsul de la Parchet sau nu este dl. comisar etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori iulian11 iulian11 buna la toti. am si eu o intrebare daca nu va suparati. care e diferenta dintre act sexual cu minor si viol minor? adik ma refer la faptul dak persoana ... (vezi toată discuția)
Infracþiunea de viol ! alexsisco alexsisco Buna seara , cine imi poate spune care este raportul dintre infracţiunea de viol şi act sexual cu un minor ? (vezi toată discuția)
Lipsire de libertate si loviri sau alte violente - pedeapsa Mary_yna Mary_yna Prietenul meu este judecat pentru lipsire de libertate in mod ilegal si loviri sau alte violente.Nu este recidivist,care este pedeapsa? (vezi toată discuția)