avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acte detinute de ITM-comunicarea acestora
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acte detinute de ITM-comunicarea acestora

Buna ziua, in urma unui proces, litigiu de munca, in care o instanta de judecata mi-a respins toate probele prin care solicitam unei societatii sa le prezinte, am aflat ca acestea sunt inregistrate la ITM. Prin urmare m-am adresat acelei institutii, care mi-a comunicat ca sunt date cu caracter confdential si nu-mi pot fi comunicate.
Care este calea legala de a intra in posesia acelor acte, aflte la ITM fiindu-mi necesare in vederea revizuirii hotararii instantei ce a judecat litigiul meu, mai ales ca este necesar stabilirea clara de termenului de 30 de zile.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: popmari , utilizator 18:41, 20 Februarie 2013
In acest moment am in vedere revizuirea hotararii pe baza altor probe, acte, ce mi-au fost respinse de catre instanta de fond, documente pe care am reusit acum sa le obtin si care dau un plus de lumina a ceea ce s-a petrecut.
Am notificat si ITM respectiv ca solicit copii dupa actele respective si astept raspunsul acestora pentru a face dovada instantei de revizuire ca nu pot sa le obtin decat cu ajutorul instantei- din cate stiu aceste acte vor fi date cu caracter personal si nu vor fi eliberate de ITM.
Trebuie sa intelegeti ca intr-un litigiu de munca avand ca obiect contestatie la decizie de concediere mi-au fost respinse toate probleme- inclusiv organigrama inainte si dupa concedierea mea, si alte acte , hotarari AGA de infiintare a punctului de lucru etc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
popmari, utilizator
Acele acte nu cred ca va vor fi remise de catre ITM ... la cererea de revizuire - aveti grija la termenul de formulare - veti atasa si raspunsul ITM-ului daca nu va comunica copii de pe acele acte.

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
popmari, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

revizuire respinsa, care sunt motivele de recurs flory1 flory1 buna seara, litigiu de munca. cererea de revizuire a fost respinsa. calea de atac inteleg ca este recursul, puteti sa imi spuneti daca recursul il da tot ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca mariamihai mariamihai Mi-a fost desfacut contractul de munca de o societate nationala si la tribunal am castigat.Am fost reincadrata in munca pana a la judecarea recursului si ... (vezi toată discuția)
Termen revizuire ContSters83715 ContSters83715 in cate zile se poate inregistra la litigii de munca ( curtea de apel) revizuirea ( cale extraordinara de atac) conform cpc? (vezi toată discuția)