avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Resurse umane

Buna ziua,
Vă rog să ma ajutaţi co o informaţie.
Am preluat atributii de resurse umane oarecum in regim de urgenta si nu stiu cand schimbam statul de functii si/sau organigrama unei societati comerciale cu capital de stat şi in baza a ce document.
Baza legală a modificarii, vă rog.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 11 Februarie 2013
Modificarea statului de functii si/sau organigrama unei societati comerciale cu capital de stat se face in baza hotararii AGA ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare si resurse umane in acelasi timp la bugetari adrian_st adrian_st Buna ziua! Am urmatoarea speta. In urma cu ceva ani, in baza unui concurs, am fost incadrat la o INSTITUTIE BUGETARA, ca economist salarizare, in principal, ... (vezi toată discuția)
Organigrama unei societati comerciale pe actiuni Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Trebuie prezentata si eventual discutata in contradictoriu organigrama unei societati comerciale pe actiuni cu sindicatele? (vezi toată discuția)
Delegare atributii ginnyy ginnyy Este posibil ca administratorul unui SRL sa delege atributiile de decizie privind reorganzarea societatii comerciale, directorului de resurse umane? (actul ... (vezi toată discuția)