avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie in parc existent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie in parc existent

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca pot sa construiesc pe un teren intabulat in favoarea mea, castigat prin proces cu primaria ,teren ce a fost transformat de catre primarie, ulterior procesului, in parc.Poate primaria sa invoce dreptul de preemtiune in acest caz. Cum trebuie sa procedez.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 22:54, 11 Februarie 2013
trebuie sa cereti certificat de urbanism si apoi autorizatie de constructie si vedeti ce va zice primaria
Am cerut certificat de urbanism si am primit sub conditile obligatorii, de-a edifica un imobil de P+2E iar eliberarea avizului de contructie in functie de PUZ si PUD.Poate primaria sa-mi interzica eliberarea avizului de mediu si spatii verzi, motivand existenta parcului.
Cereti autoriz de constructie si aflati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa construita fara autorizatie de constructie metadonul metadonul buna ziua am o casa construita fara autorizatie pentru a o intabula cum pot proceda trebuie sa dau primaria in judecata . pot sa castig in instanta sau nu? (vezi toată discuția)
Primaria a schimbat destinatia terenului din transporturi in ... Mihai0910 Mihai0910 Primaria a schimbat destinatia terenului din Transporturi in Spatii verzi Buna ziua, Am cumparat anul acesta un teren de 300mp in Bucuresti, sector 1, ... (vezi toată discuția)
Aviz nefavorabil constructie din partea statului major al apararii puzuzu puzuzu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Incerc sa construiesc in Vama Veche o pensiune in scop turistic. Am obtinut certificatul de urbanism din ... (vezi toată discuția)