avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit masina inexistenta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit masina inexistenta

Cum pot scoate de pe rolul mamei o masina care i-a apartinut fostului meu sot? Mentionez ca el a fost singurul proprietar al masinii si nu am nici un fel de acte.Totusi, mama plateste un impozit de 4 ani pentru aceasta masina. As vrea sa stiu ce documente trebuie sa depun si unde. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: HeraS , utilizator 16:34, 11 Februarie 2013
Copii ale actelor pe care spuneti ca nu le aveti, trebuie sa fie la dosarul fiscal.
Duceti-va la directia de impozite si taxe si solicitati sa va elibereze copii ale acestora. Verificati actul de proprietate(contract de vanzare cumparare ?) si, daca cumparatorul este fostul sot, solicitati sa-i faca rol separat de cel al mamei dvs.
O asemenea declaratie am depus anul trecut, dupa ce am achitat impozitul. Anul acesta am din nou de platit impozit pe masina ... De aceea am intrebat aici ce as putea face, legal, sa nu mai platesc abuziv o taxa.
MULTUMESC, ynocentta, carmen si tazan pentru lamuriri, am sa merg maine, din nou, sa vad ce rezolv. Revin cu noutati...
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
HeraS, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina - lipsa contract de vanzare-cumparare dorel57 dorel57 buna ziua am vandut un autoturism si am facut marea gresala ca nu am facut vanzare cumparare actele masini nu le am de cativa ani propriearul nu e de gasit ... (vezi toată discuția)
Impozit auto flobos656 flobos656 In perioada 1986-1998 am locuit in Constanta . In aceea perioada am detinut trei masini care una dupa alta au fost vindute cu act de vinzare- cumparare. In ... (vezi toată discuția)
Impozit masina-proprietar decedat ggeorgifrangi ggeorgifrangi Buna ziua ! daca puteti sa ma ajutati....sotul meu a decedat acum 7 ani in urma....s-a facut succesiunea, fiscul trimite in continuare la ultimul domiciliu al ... (vezi toată discuția)