avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... solutie pentru redresare financiara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

solutie pentru redresare financiara

va rog sa imi spuneti ce solutii pot avea pentru redresarea financiara a societatii , tinand cont de faptul ca am datorii catre finante si un credit la banca , cu rata achitata la zi pana in acest moment. Ceea ce ma intereseaza este o solutie premergatoarea procedurii de reorganizare, solutie prin care sa ma pot redresa financiara si in cursul careia sa nu mai curga penalitatile si majorarile la debitele datorate finantelor.
Multumesc pentru sprijin!
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 11:13, 5 Aprilie 2013
In situatia in care activul societatii depaseste pasivul acesteia si aveti un plan viabil si optim pentru reorganizarea societatii, puteti formula o cerere de deschidere a procedurii insolventei la Tribunalul aflat in raza teritoriala a sediului societatii. Din momentul deschiderii procedurii insolventei, toate penalitatile si dobamzile vor inceta a mai curge, Aveti in vedere sa recurgeti la aceasta procedura numai in situatia in care sunteti sigur de reusita reorganizarii societatii. Cu stima.
va multumesc pentru sfat si imi cer scuze ca raspund atat de tarziu. Ce puteti sa imi spuneti despre concordatul preventiv?
e o idee buna concordatul preventiv, cu o singura conditie sa nu aveti nicio datorie la creditorii bugetari.
luati legatura cu un conciliator (adica un practician in insolventa) dar care sa aibe si talent de negociator mediator sa negocieze cu banca
Puteti sa imi spuneti de ce ideea concordatului preventiv nu este indicata in cazul in care exista creditori bugetari?
creditorii bugetari nu pot vota planul propus de conciliator sau debitor deoarece este consideratajutor de stat

Alte discuții în legătură

Datorii la stat ok ok buna ziua, as vrea sa-mi raspunda cineva si mie la o intrebare; am datorii la finante impozit si tva, dar nu am bani in aceasta perioada si cum ... (vezi toată discuția)
Insolventa si rate neachitate puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi dati un sfat , am un credit la banca pe societate cu rata mare pe care in aceasta perioada nu o pot achita ,daca depun cere ... (vezi toată discuția)
Insolventa in scopul reorganizarii activitatii puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi explice cneva si mie: ce conditii trebuie sa indeplineasca o soc. com. pentru a cere insolventa in scopul reorganizarii ... (vezi toată discuția)