Salut,
Am fost sunat de la service bmw cum ca se face un recall[defecct fabricatie] la un surub de la alternator.masina in cauza un bmw x6 2010.
Sunt client vechi al celor de la service si ma cunosc cu ei inclusiv sefu de atelier.
Idee e ca nu m am dus eu personal cu masina ci am trimis o la service prin intermediu domnului sef de atlier[ imi este vecin si l am rugat daca poate sa se duca el cu ea ] . l am sunat pe la 5 seara si l am intrebat cand ajunge cu masina . mi a spus ca acum pleaca . dupa 5 min ma suna ca s a incins servodirectia si lasa masina in service si vede ce are a doua zi.
Ma suna a doua zi ca a cazut nuj ce furtun si reparatia ma costa 2000ron .
Sincer nu mi se pare coreect sa platesc eu din moment ce masina era in service la ei , ei mi au umblat / demontat / montat la ea . Plus ca ei m au chemat cu masina in service nu am ddus o eu pt vreo reparatie. Nu mi se pare o suma mare dar ma simt fraierit . Ce pot sa fac ? eu n am ajuns pana acum la service la ei mi au spus ca imi acorda un discount de 35% ddar tot nu ma multumeste . nu mi se pare corect sa imi spuna ca masina s a stricat in urma testrive ului dupa remedierea surubului .Mi se pare ca se da vina tot pe mine ,nu mi s a stricat nimic in 3 ani si mi s a stricat cand mi au umblat ei la ea !!! #-o normal ca n au piesele pe stock masina e deja de 4 zile la ei.. rog un sfat
Pai momentan nu stiti acre e situatia masinii, darmite sa stiti daca ii puteti acuza...
Am citit primul mesaj, am vazut ca nu dv. ati dus masina, dar mergeti odata acolo sa vedeti care e situatia in hartii. Ma tem ca nu aveti niciun proces verbal sau daca o fi e scris sa iasa bine, ca doar nu ati fost de fata!
Momentan nu stim nimic din partea servisului, ne trebuie si situatia din hartii.
situatia sta in felu urmator . masina a intrat in service cu x km la ora 8 dimi . seara s a constatat ca e defecta si masina ramane in service ,intocmindu se proforma. de dimineata si pana seara masina a facut 80 km in plus .......a ramas ca imi achita service ul reparatia ..cica pentru test drive . de cand e nevoie de 80km pt un test drive pentru ca mi au schimbat un surub pe garantie ?
Dauna
dorin_sab
buna
deci sa va spun cum sta treaba eu am o asigurare casco la [AT].Am avut o dauna in ungaria undeva langa balaton am lovit o vulpe din cauza accidentului au ... (vezi toată discuția)
Masina in garantie
tuddi
Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema: ma prezint la service-ul auto autorizat cu probleme la calculatorul masinii in garantie. Dupa ce constata ... (vezi toată discuția)