avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

Ce impozit se ia la primarie pentru o masina TV produsa in Romania cu motor de Brasov categoria automobil mixt cu masa totala maxima autorizata 3350 kg cu capacitate motor 3119cm3? :rtfm: La asigurare se plateste in categoria automobil mixt, la rovinieta pana la 3,5 tone, iar la primarie :-/ E normal sa fie incadrata la autovehicole cu masa totala autorizata pana la 12 tone (camioane)? :confused:
Cel mai recent răspuns: ion2013 , utilizator 21:26, 13 Februarie 2013
In cartea de identitate a masinii este specificat la tipul de autoturism, autoutilitara, iar aceasta se incadreaza la auto cu masa totala autorizata pana in 12 tone. Nu are nici o legatura, cu grila de plata a asigurarilor sau rovinietei, se plateste conform grilei de impozitare prevazuta in Codul Fiscal.
In cartea de identitate a masinii este specificat automobil mixt cu 6 locuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod rutier andra-celia andra-celia Buna ziua, am permis categ B si lucrez pe o autoutilitara de 3,5 tone, am nevoie de categoria C? Va multumesc (vezi toată discuția)
Modul de calcul impozit anual autovehicul n1 autoutilitara cu masa totala maxima autorizata pana la 3,5 to stanley stanley Pentru stabilirea impozitului anual pentru acest autovehicul care in CI are mentiunea autoutilitara N1 cu masa totala maxima autorizata pana in 3,5 to ... (vezi toată discuția)