avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O firma care nu si-a depus bilantul si declaratiile pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O firma care nu si-a depus bilantul si declaratiile pe 2011 si 2012

Buna ziua,

Am un amic ce detine o societate care nu si-a depus bilantul si declaratiile pe anii 2011 si 2012.
Acum doreste sa desfiinteze acea firma pentru ca isi infiinteaza alta noua cu un asociat.

Pe 2011 firma trebuia sa fie suspendata din lipsa de activitate, insa nu a facut-o contabilul vechi. Pe 2012 a avut incasari.

Intrebarea este... cam cat ar fi amenda? si... acum eu nu stiu sigur insa exista vreo cale prin care sa i se dea amenda minima? Vreo justificare? orice...

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Nedepunere bilant anual Constantin Popovici Constantin Popovici Sotia este asociat unic al unui SRL din 2009 . In 2010 , dupa ce a achitat forfetarul de pe vremea aceea a decis sa nu mai lucreze pe ea . In urma unei ... (vezi toată discuția)
Cum verific firma de contabilitate daca imi face contabilitatea la zi anitsirc anitsirc Pentru firma mea contabilitatea este tinuta de o firma de contabilitate. Am semnat un contract. Lunar imi taie factura. Dar cum as putea sa verific, sa stiu ... (vezi toată discuția)