Am aflat indirect ca lucrarea de inlocuire a tiglei este comandata de asociatie, mai exact de catre presedinte si comitetul executiv. Se pare ca vor inlocui tigla clasica cu tigla metalica. Ca propietar direct afectat, acum cind iarna este prezenta si nereclamind catre asociatie vreo neregula cu acoperisul, intrebsi eu: Nu ar fi trebuit sa fiu instiintat de aceasta lucrare, cind se face si cu ce costuri. Avind in vedere ca este o lucrare de anvergura care schimba si coeficientul termic aceastalucrare nu ar fi trebuit sa aiba la baza o hotarire a adunarii generale.?
Doresc sa ma ajutati sa inteleg daca normal nu ar fi fost ca inainte de toate sa se considere necesitatea inlocuirii tiglei(un PV intocmit de cei care doresc asta)?Urmind ca apoi sa se convoace AG unde sa se prezinte ofertele mai multor firme din domeniu,iar AG sa decida tinind cont de raportul calitate-pret carei sc. incredinteaza lucrarea.? Singura instiintare pe care am gasit-o in cutia postal la inceputul lunii oct. ne aducea la cunostiinta ca se vor monta schelele pt. anveloparea blocului, atentionindu-i pe cei ce tin flori pe casa scarii sa si le stringa in caz contrar li se vor scoate afara.Asociatia este constituita pe trei sc.A,BsiC,la sc. unde locuiesc si majoritatea celor intilniti si-au exprimat surprinderea.Consider ca atit presedintele cit si CEX comit un abuz neinformindu-ne de deciziile luate si punindu-ne in fata faptului implinit. Fac un apel catre cei in masura sa ne indrume unde ar trebui sa ne adresam pt. clarificarea acestei situatii. Va multumesc anticipat.
Ati deschis un nou topic cu acelasi subiect.
Va rog sa reveniti la primul unde ati initiat discutia, ati primit raspunsuri... www.avocatnet.ro/content/for...