avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Renuntare la judecata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Renuntare la judecata

Buna ziua,

Am trimis o cerere de renuntare la judecata intr-un litigiu comercial in urma cu 3 saptamani (in calitate de creditor), inainte de a avea loc prima infatisare care este in luna iunie.

Pe portalul instantelor, nici acuma nu este afisat sau sa fi primit o comunicare in acest sens.

Se poate face ceva in acest sens? Sau este normal sa dureze asa mult la o judecatorie in Bucuresti.

Multumsc
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:19, 13 Februarie 2013
Buna ziua!

Practica instantelor bucurestene nu este unitara nici macar in ceea ce priveste regulamentul de postare pe portal. Ca atare, e posibil sa nu se mentioneze cererea dumneavoastra decat atunci cand, ajunsi la termen, vor fi nevoiti sa mentioneze solutia.

Va sfatuiesc sa sunati la arhiva instantei respective si sa intrebati daca cererea dumneavoastra a ajuns la dosar.

Pe viitor, este de preferat sa trimiteti astfel de documente solicitand confirmarea de primire.

Numai bine!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2013
Ana-Maria Dinescu, Avocat
Multumesc de raspuns.
Am primit confirmarea de primire :), dar nu m-am gandit sa sun si la arhiva.

O zi plc.
daca nu a fost inca termenul nu o sa va apara nimic pe portal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anuleazã ca netimbratã cererea de repunere pe rol Livia25 Livia25 Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Am formulat pentru fratele meu o actiune de restituire taxa auto. Primul termen a fost in data de 1.10.2013. Desi am ... (vezi toată discuția)
Procedura viciata cu creditoarea dantintesan dantintesan Buna ziua. In calitate de administrator al unei societati creditoare, am introdus o cerere de emitere a unei somatii de plata (OG 5/2001). Nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen judecata badila steluta badila steluta bunaseara! am avut un proces pe rol cu cauza constatare nulitate act juridic unde am avut cistig de cauza. patrtea pirita a declarat recurs iar instanta ... (vezi toată discuția)