avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce sa fac?

am fost impreuna cu un tip timp de cateva luni. in aceste luni noi am tot iesit prin oras si am fost plecati si intr-o excursie. Excursia si-a platit-o fiecare, dar in timpul excursiei el mi-a dat bani sa imi cumpar diferite chestii... la momentul ala nu mi-a cerut nimic inapoi, dar acum dupa 2 ani isi vrea banii inapoi si ma ameninta ca ma da in judecata. Are sanse de castig? adica el mi i-a dat pentru ca a vrut nu i-am cerut eu nimic.
Cel mai recent răspuns: catalina1234 , utilizator 15:57, 13 Februarie 2013
Din moment ce nu ati avut niciun fel de relatii contractuale cu acestea, lucurile pe care vi le-ati cumparat constituie daruri manuale. Consider ca nu exista nicio sansa de a-si recupera sumele respective. Cu stima.
va multumesc frumos pentru raspuns. sper sa fie asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire imprumut nesolicitat anonimus90 anonimus90 În urmă cu aproximativ un an de zile... un prieten să hotărât să mă ajute cu ceva bani eu lucrând pe atunci la o firmă care nu prea plătea ne dadea ... (vezi toată discuția)
Refinantare cu bucluc... leo2000ro leo2000ro Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns...Avem urmatoarea situatie...O doamna si cu un domn, avand o relatie care sperau sa devina serioasa ... (vezi toată discuția)
Hartuire? InnA29 InnA29 Buna seara, Am si eu poveste foarte trista pe care as vrea sa o impartasesc in speranta ca exista cineva aici care ma v-a sfatui cum trebuie sa reactionez sau ... (vezi toată discuția)