avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... D 392b
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

D 392b

buna ziua,
1. am o nelamurire cu privire la complectarea declr 392 b pt pfa second-hend
la cifra de afaceri se iau in calcul doar facturile emise de pfa si facturile incasate de pfa ,nu si bonurile fiscale cu care s-au achizitionat mat.etc.
2. pt, pfa fonduri europene masura 1.4.1 si 1.2.1 nu se trec svbventiile primite ,numai vanzarile pe baza de factura a animalelor si ca si cheltuieli tot ce sa paltit numai cu factura?
3. de unde pot descarca progarmul cu declaratia 392 b,am incercat pe e-guvernare.ro ,dar nu se poate...va multumesc.
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 15:25, 13 Februarie 2013
Programul in gasiti pe site-ul w.w.w.anaf.ro,accesati declaratii fiscale si vi se va afisa pagina cu declaratii, in ordine crescatoare,tastati 392 si va va duce la pagina care cuprinde programul arhivat pentru completarea formularelor 392A,392B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia392b sucalamariana sucalamariana buna ziua,as dori sa stiu daca pt PFA masura1.4.1 fonduri nerambursabile apia -carestera animalelor, trebuie depusa declaraia 392 b,e neplatitoare de TVA si ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b pentru 2010, fara limita inferioara Popu Popu Din cate se pare declaratia 392B pentru anul 2010 va fi depusa de toate persoanele neinregistrate in scopuri de TVA si care nu au depasit plafonul TVA (119.000 ... (vezi toată discuția)