Dragos Stefan 
	    	Consultant resurse umane

Dragos Stefan 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Dragos Stefan 
	    	Consultant resurse umane

Dragos Stefan 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 patriciaadina	                   

Care este procedura corecta in cazul disponibilizarii angajatilor unei societati aflate in faliment? Se respecta prevederile codului muncii in privinta ... (vezi toată discuția)
	                    patriciaadina	                   

Care este procedura corecta in cazul disponibilizarii angajatilor unei societati aflate in faliment? Se respecta prevederile codului muncii in privinta ... (vezi toată discuția)

kat1978	                   

Am fost angajata la o firma care a intrat in faliment cand m-am intors din concediu pt crestere copil am primit un preaviz de 15 zile lucratoare in aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    kat1978	                   

Am fost angajata la o firma care a intrat in faliment cand m-am intors din concediu pt crestere copil am primit un preaviz de 15 zile lucratoare in aceasta ... (vezi toată discuția)

denyy10	                   

Ma aflu  in concediu pt.cresterea copilului,intre timp am aflat ca firma a dat faliment,nu am fost anuntata in nici un fel...Problema este ca sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
	                    denyy10	                   

Ma aflu  in concediu pt.cresterea copilului,intre timp am aflat ca firma a dat faliment,nu am fost anuntata in nici un fel...Problema este ca sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)