avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este termenul legal de motivare a hotararii, in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este termenul legal de motivare a hotararii, in scris a judecatoriei ?

Concret; intr-un dosar civil,s-a pronuntat o solutie cu drept de recurs(solutia a fost postata pe saitul judecatoriei respective la nr.de dosar in cauza) dar nu s-a primit in scris nici o motivare pt respectiva solutie, eu nereusind sa fac recurs din acest motiv. Intrebarea este;care este termenul legal pt motivarea unei hotarari ?
Puteti depune prin registratura/ posta/fax o cerere de urgentare a redactarii motivat de anumite imprejurari, motivul pentru care aveti nevoie de aceasta hotarare...alta solutie nu aveti decat sa asteptati redactarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de recurs eder eder Am un proces de succesiune si iesire din indiviziune, s-a dat o hotarare in prima instanta, am depus apel, la primul termen instanta de apel mi-a respins ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Timp de redactare sentinta atacabila numai cu recurs viktorV viktorV Stimati Forumisti, Un sfat va rog : In urmatoarea speta: actiune in constatare - prima instanta - fara citarea tuturor paratilor, instanta ridica exceptia ... (vezi toată discuția)