avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recunoastere vechime in munca pentru cetatean strain ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recunoastere vechime in munca pentru cetatean strain care lucreaza in Romania

Unui cetatean din Uniunea Europeana care vine si munceste in Romania o perioada de 5 ani cu contract de munca si cu toate actele legale obtinute de la imigrari, caruia i se retin si vireaza toate taxele legale, inclusiv cele pentru asigurari sociale, pensii, perioada lucrata in Romania ii este recunoscuta ca vechime in munca in tara sa atunci cand iese la pensie acolo ??
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 13:02, 14 Februarie 2013
Răspunsul este afirmativ, mai ales dacă este cetăţean al unui stat din UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in activitate-pt. munca prestata in stat membru u.e intrebarejuridica intrebarejuridica Buna ziua. As dori sa stiu daca exista vreo posibilitate (prevedere legala in acest sens) de a atesta vechimea dobandita prin munca in strainatate, la acest ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am lucrat in italia 13 ani și vreau să știu dacă ... Gabriela Marita Gabriela Marita Bună ziua, am lucrat in Italia 13 ani și vreau să știu dacă \"scheda lavorativa\" (ex cartea de munca)este recunoscută și luată în calcul ca și ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. cum pot echivala vechimea in munca pentru ani lucrati ... Verrronica Verrronica Bună ziua. Cum pot echivala vechimea in munca pentru ani lucrati in UK, având în vedere ca nu mai face parte din UE? Mai este posibil? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)