avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces

Buna ziua.Vreau sa va expun problema mea.Eu am avut incheiat cu mama un contract de intretinere in care mama si a pastrat dreptul de uzufruct viager.Mamam mea a decedat .Eu am grijit o pe parcursul vietii locuind cu ea in acelasi oras.Fratele meu locuieste in alt oras iar acum are pretentii la apartamentul mamei.Mi a spus ca ma va da in judecata.Eu am chitantele de inmormantare,bonuri cum ia m cumparat mamei unele lucruri,bonuri de la unele investitii pe care le am facut in apartament,bonuri de mancare,de medicamente.Utilitatile mamei toate au fost achitate la zii bine erau pe numele mamei dar sunt achitate la zii am chitantele.Credeti ca fratele meu are sanse de castig?Am investit in toti acesti ani niste bani.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MariusBucur , utilizator 11:11, 17 Februarie 2009
multumesc mult pentru raspunsurile promte pe care le am primit de la dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de act se poate incheia. riscuri BeSmart BeSmart Buna seara , as aprecia ajutorul dvs. referitor la urmatoarea problema. Suntem 3 frati , as dori ca un imobil , proprietatea mamei mele , sa devina ... (vezi toată discuția)
Donatie sa contract de v/c annes3 annes3 buna ziua - am si eu o rugaminte la dvs cine ma poate ajuta cu un sfat. urmeaza sa ma casatoresc si mama mea vrea sa-mi lase casa sub o forma in care sa nu ... (vezi toată discuția)
Actul de vanzare -cumparare cu uzufruct mariusbt1 mariusbt1 sunt 4 frati,[3 surori si 1 frate]iar mama lor a vandut cu uzufruct apartamentul de 3 camere uneia din surori care locuieste cu ea .ceilalti copii mai pot ... (vezi toată discuția)