avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce trebuie sa stiu despre sc de recuperari creante?
Discuție deschisă în Executare silită

ce trebuie sa stiu despre sc de recuperari creante?

ce se poate intampla in cazul in care un pensionar a contractat un credit(pt un calculator )si nu a putut achita datoria catre sc nebancara?
doamna respectiva are si pensie si proprietate .cum actioneaza frima de recuperari in prima instanta?
cine stie astept raspuns va rog.este o situatie disperata.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 18:30, 14 Februarie 2013
Ce sa se poata intampla.....daca nu va plati voluntar o sa fie obligata la achitarea integrala a creditului + dobanzi, penalitati, cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare.
Mellon romania actioneaza ca orice firma de recuperari creante.... cu vorba buna, cu amenintari si, in ultima instanta, cu executarea silita.

Sa incerce o negociere cu firma pentru esalonarea datoriei iar daca o obtine, sa o respecte. In felul asta poate scuti cheltuielile de judecata si executare.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate neachitate - firma de recuperare creante misterdst misterdst Buna ziua! Ma adresez pe aceasta cale, intrucat sunt intr-o situatie foarte dificila. Am primit de curand o instiintare de la o firma de recuperare creante ca ... (vezi toată discuția)
Plata credit ancut75 ancut75 Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)
Reesalonare din partea recuperatorilor de credite,va rog ajutor urgent :-s emilia08 emilia08 am facut un credit de nevoi personale in 2007 ,p 4 ani ,din mai multe motive nu am mai platit creditul din februarie 2010.M-au sunat cei de la firma de ... (vezi toată discuția)