avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate

Am o vechime in munca de 35 de ani ( media punctului meu de pensie este 2), sunt nascuta in 1955 luna octombrie, in caz de invaliditate de gradul III , de ce pensie de invaliditate voi beneficia?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:51, 19 Februarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Ce vreti sa spuneti prin:media punctului meu de pensie este 2 ?

Ca,ati realizat 2 puncte pe an ?
media punctelor de pensie realizate pentru anii lucrati.
Daca am inteles bine,atunci calculul ar fi:

35x2=70 de puncte:30,25=2,31405x1,06=2,45289x762,1=1870 lei pensie.

Repet,calculele sunt valabile pentru venituri la nivelul a 2 salarii medii brute pe economie,pe fiecare luna din cei 35 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza pensia de invaliditate? Nicole09 Nicole09 Buna seara, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia pe caz de boala la 36 de ani, cu o vechime de 15 ani daca se include si CCC. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Calcul pensie de invaliditate nesica nesica Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia de invaliditate gradul II avand in vedere ca sunt nascut in septembrie 1954 si lucrez din octombrie ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate plesea_enache@yahoo.com plesea_enache@yahoo.com cu toate ca nu as vrea, am ajuns si in situatia asta, ma numesc plesea enache , am parkinson si sunt nevoit sa ma pensionez pe caz de boala , am 50 de ani si o ... (vezi toată discuția)