Decizia judecatoreasca privind programul de vizita al minorului cu drept de recurs in 15 zile mi-a fost retinuta de fostul sot hotararea a venit la adresa in care am locuit in timpul casatoriei,el mi-a aratat-o dupa ce trecusera cele 15 zile si o legalizase,ce pot sa fac in cazul acesta?
am inteles,va trebui la arhiva judecatoriei sa cer o copie pe care sa o si legalizez nu?oricum nu mai am ce face asta e o eroare a cui nu stiu,deoarece eu am depus la dosar in timpul procesului o copie dupa buletin cu noua adresa,ei au trimis tot la veche adresa,el a oprit-o intentionat,acum eu va trebui sa umblu dupa ea doar sa o am ca si un act dovedit-o atat iar el a facut cum a vrut si de data asta...eu va multumesc ptr raspunsuri.
Doamna, daca ati depus la dosar o copie a noului buletin si nu s-a tinut seama de acest aspect, este greseala instantei.
Mergeti la registratura si depuneti o cerere de recomunicare la adresa corecta din dosar, atragand atentia ca ati depus deja aceasta adresa, insa nu a a fost avuta in vedere.
De la comunicare va incepe sa curga un nou termen, in care puteti ataca hotararea.
Intrebare
delia_h2006
eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim civil,dar nu reusim sa legalizam sentinta lui de divort.divortul dintre el si fosta sotie a fost de comun ... (vezi toată discuția)