avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... articol judecare in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

articol judecare in lipsa

Ma puteti ajuta cu un articol corect pentru judecare in lipsa ?? in cazul unei actiuni de divort!!
Multumesc frumos!!!
Cel mai recent răspuns: Mariasa , utilizator 08:31, 20 Februarie 2013
Va multumesc inca o data!! Sunteti foarte draguti !! O zi frumoasa va doresc!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu doi minori c_onucu c_onucu Am si eu o nelamurire: de ce la prima infatisare in cazul unui divort cu doi minori este necesar sa se prezinte amandoi parintii chiar daca au avocat? Este ... (vezi toată discuția)
Divort cu care sotul nu este de acord Loreh Loreh sunt casatorita de 4 ani cu un domn din salaj, zalau, eu locuiesc in bacau si casatoria este facuta in salaj, as dori sa stiu este posibil sa incep ... (vezi toată discuția)
Judecata in lipsa mea jus7m jus7m am inaintat divortul si am primt termen in luna noiembrie totul a fost ok pana cand am gasit sa plec din tara la munca in strainatate ,am inteles ca se poate ... (vezi toată discuția)